25 Haziran 2009 Perşembe

Didem'in İzi Alaçatı- Moda Tasarım Kumpanyasında Satışta !

Ege Giyim Sanayicileri Derneği ve Moda tasarımcıları Dereğinin ortaklaşa düzenledikleri Moda Tasarım Kumpanyası, 15 – 18 Temmuz 2009 tarihleri arasında Alaçatı’da gerçekleştirilecek. Moda Tasarım Kumpanyası kapsamında, adıyla da uyumlu olarak , sergi , animasyon , moda hastanesi workshop gibi renkli etkinlikler düzenlenecek.

12 Haziran 2009 Cuma

Didem'in İzi Bebek Festivalinde Satışta !!!

Didem'in İzi Bebek Festivalinde Satışta.
12 Haziran Cuma- 14 Haziran Pazar günleri arası sabah 11.00 gece 24.00 e kadar satışta. Standım Bebek Midpoint 'in tam karşısında yola yakın tarafta.

4 Haziran 2009 Perşembe

Didem'in İzi Marie Claire Maison'da :)

Marie Claire Maison 150. sayısı olan Haziran sayısında bu ay Dikkat Çekenler sayfasında
( syf : 82 ) Didem'in İzi ni haber yapmışlar.

3 Haziran 2009 Çarşamba

Didem'in izi Galata'da satışta :)

DİDEM'İN İZİ GALATA TASARIM FESTİVALİNDE SATIŞTA !!!

Başlangıç: 09 Haziran 2009 Salı, 10:00
Bitiş: 12 Haziran 2009 Cuma, 17:00
Yer: Galata

Aman karışıklık olmasın Galata Moda değil ondan sonraki Tasarım Festivalindeyim!

Geçen sene ilki yapılan festival ikinci senesinde yine sizlerle. Sadece ben yokum tasarım festivalinde. Benimle beraber şahane çantalarıyla BLİSSKİSS markası bizim standımızda olacak. Bu markalar dışında birbirinden değişik 5000 tasarımın sizlere sunulduğu dünya şekeri bir ortam var. Müzik, show, eğlence de cabası. Kesin bir uğramanız lazım yoksa çok şey kaçırırsınız. Bu arada bizden önce de Galata Moda Festivali var.
Onunla karıştırmayın. Bizim festival 9'unda başlıyor.

Fashion Film Festival standım


Didem'in İzi Haberi :)

Benim de severek takip ettiğim ve kendisiyle tanıştığımı farkında olmadığım Moda Cadısı ve arkadaşı :) meğersem Fashion Film Festival' e gelmiş ve benden taç almış ve beni haber yapmış :)

Teşekkürler

http://modacadisi.blogspot.com/2009/05/fashion-film-festival.html

Fashion ve festival kelimeleri yan yana gelince cumartesi The Hall'de gerçekleştirilen etkinliğe katılmamak benim için imkansız oldu. Etkinliğin tam adı International Istanbul Fashion Film Festival ama adı ne kadar şaşalı ise de olay pek değildi. Gösterilen tüm filmleri zaten seyretmiş olduğumuzdan biraz, jean ve çantalarla diy yapan insanlarla ilgilendik, az olan moda fotograflarına baktık ve ürün satılan standlarda biraz vakit geçirdik ve o sırada Didem'in izi adlı çok şeker taçlar, kolyeler yapan Didem Aras'la tanıştık, ben bir şey alamadım ama arkadasım sorbeyi hatırlatan renklerde çok güzel bir taç aldı ( Merak edenler için fiyatı 60 tl).

1 Haziran 2009 Pazartesi